Beweegactiviteiten in groepsverband en individueel

Hydrotherapie (in groepsverband) in het zwembad van Zuidwester Dienstencentrum  

Hydrotherapie is het bewegen in warm water onder leiding van een bewegingsagoog. Het zwembad van de Zuidwester is hiervoor uitermate geschikt omdat het een beweegbare bodem heeft. Hierdoor kunnen ook rolstoelgebonden en motorisch beperkte mensen deelnemen aan de hydrotherapie. De hydrotherapie bestaat uit een wekelijkse gerichte training van alle gewrichten van een half uur met ervoor en erna een kwartier ontspannend bewegen of zwemmen, al naar gelang de behoefte en de mogelijkheden van de deelnemers. Het is ook mogelijk, om therapeutische redenen, 2 à 3 maal per week deel te nemen of de hydrotherapie tijdelijk uit te breiden, bijvoorbeeld in het kader van revalidatie. 

Hydrotherapie of combinate van zaaloefeningen en hydrotherapie bij Delta Sportcentrum

Hydrotherapie of een combinatie van zaaloefeningen, gevolgd door hydrotherapie in verwarmd zwembad (zonder beweegbare bodem).

Deelnemers betalen, zowel voor de hydrotherapie bij de Zuidwester, als voor de hydrotherapie of de combinatie van zaaloefeningen en hydrotherapie slechts € 4,- per keer, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen. De eerste 3 (proef)lessen zijn gratis. (zie ook verkort protocol t.b.v. deelnemers zaaloefentherapie/hydrotherapie). Diverse ziektekostenverzekeraars vergoeden hydrotherapie of reumazwemmen. Informatie: Ans van Gool, 06 - 4818 4818, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra korting bij Delta Sportcentrum

Leden kunnen met 20% korting, gebruik maken van de wellness- en sportactiviteiten van Delta Sportcentrum: fitness, alle work-outs (Zumba, Cycle, Boxing, 50+, Yoga en Totaal), sauna en zwembad. Informatie Delta Sportcentrum, 0181 - 613 969, www.deltasportcentrum.nl

Zwemmen DeltaSport